Patienterstatningen login

Patienterstatningen – officiel myndighed | Patienterstatningen

Patienterstatningen i Danmark afgør, om patienter kan få erstatning, hvis de er kommet til skade ved sundhedsfaglig behandling eller brug af et lægemiddel.

Søg erstatning eller følg din sag hos Patienterstatningen

Her kan du søge erstatning for patientskader som følge af behandling eller bivirkninger efter et lægemiddel. Du kan bl.a. søge erstatning og følge med i …

Patienterstatningen – Borger.dk

Patienterstatningen. ​Her kan du finde myndighedens kontaktoplysninger og al den selvbetjening, myndigheden er ansvarlig for.

Styrelsen for Patientklager

Styrelsen for Patientklagers hovedopgave er at behandle klager over sundhedsfaglig behandling i det danske sundhedsvæsen.

Klag over en afgørelse fra Patienterstatningen

Erstatning

For at klage til Ankenævnet for Patienterstatningen skal du gå til www.borger.dk. Her skal du udfylde og indsende et klageskema. Du skal logge på med NemID.

Læs om, hvordan du klager, sagsprocessen og Ankenævnet for Patienterstatningen.

Ønsker du erstatning – Region Nordjylland

Ønsker du erstatning

… en fysisk eller psykisk skade i forbindelse med undersøgelse eller behandling i det danske sundhedsvæsen, kan du søge erstatning ved Patienterstatningen.

Hvis du påføres en fysisk eller psykisk skade i forbindelse med undersøgelse eller behandling i det danske sundhedsvæsen, kan du søge erstatning ved Patienterstatningen.

Patienterstatningen – Patienthåndbogen på sundhed.dk

6. maj 2022 — Alle borgere er dækket af erstatningsordningen, der hovedsagelig er finansieret af det offentlige. Det er Patienterstatningens opgave at sikre, …

Patienterstatningen – Altinget: Ældre

Profile Log ind Login. Log ind. WAYF login. Glemt adgangskode? … sker patientskade i det kommunale sundhedsvæsen, vurderer direktør i Patienterstatningen.

Keywords: patienterstatningen login